9 Nisan 2012 Pazartesi

Tatil bitti…



Merhaba herkese,

“Tatilin kötüsü olmaz” derler ya, gerçekten de öyle. Hele bir de, sevdiğiniz insanları ziyaret edip, onlarla hoşça vakit geçirmenin keyfine diyecek söz yok.

4 mevsimi yaşadık Zürih’te. Muhteşem bir güneşin sıcağında, Zürih Gölü çevresinde yürüyüş de yaptık, yağmur altında güzel bir kafede kahve de içtik. Kar yağıyordu, Zürih ile vedalaşırken.

Hayatımda ilk kez sirke gitmek de, Zürih’e kısmetmiş J İnsanların vücutlarını kullanma becerileri, birlikte çalışma gerektiren şovlardaki inanılmaz uyumları ve kendilerini vahşi diye bildiğimiz ve korktuğumuz canlıların şovları, ağzımızı açık bıraktı. Bazı tehlikeli sahneler için o kadar çok sıkmışım ki dişlerimi, gösteri sonunda, dişlerimde ve çenemde bir ağrı hissediyordum.




Manevi kızımın doğum günü için gitmiştim Zürih’e. Bahçede evlerinde, güzel sohbetlerin yapıldığı, 2-9 yas arası 8 çocuğun oynadığı güzel bir gün eşliğinde ve annesi ile birlikte yaptığımız Barbie'li pasta ile kutladık cicikızımın 5. doğum yılını. İyi ki doğdun Lycian’ım.








Her zaman olduğu gibi, tatil sonsuz değildi ve sonuna gelmiştik. Her ayrılığın, bir sonraki kavuşmaya başlangıç oluşturduğunu, burada ayrı kaldıklarımla ve sizlerle tekrar birlikte olacağımı düşünerek ayrıldım çok sevdiğim dostlarımdan ve cicikızımdan.

2 yorum:

  1. O güzel günlerde senin de bizimle olman bizim icin tadina doyulmaz kildi zamani seker Sarem. Kizimizla her gecen gün daha da yakinlasmaniz, senden ayrildiktan sonra da isminin evimizde dolasmasina sebep oluyor. Ciciannem asagi, ciciannem yukari.... Seni cook seviyoruz :-x

    YanıtlaSil
  2. Cicikızımı ve seni özlediiiiim

    YanıtlaSil